Chord Gitar dan Lirik Lagu Ndarboy Genk – Koyo Jogja Istimewa ( Official Video Musical Series ) Eps 4

https://sigijateng.id/ Chord Gitar dan Lirik Lagu Ndarboy Genk – Koyo Jogja Istimewa ( Official Video Musical Series ) Eps 4

       D-G

Ji ro lu pat li..
Intro : G..C..D..G D
G..C..D..G D

               G

Mangan tempe rasane
C
Koyo mangan lawuh sate..
Am
Senajan sak anane..
D G D
Sing penting ro kowe..
G
Ngombe kembang tahu rasane
C
Koyo ngombe susu..
Am D
Ra usah mecucu, tresno ku ro kowe
G
Ra bakal tak madu..
Ji ro lu pat li..
Intro : G..C..D..G D
G..C..D..G D

               G

Mangan tempe rasane
C
Koyo mangan lawuh sate..
Am
Senajan sak anane..
D G D
Sing penting ro kowe..
G
Ngombe kembang tahu rasane
C
Koyo ngombe susu..
Am D
Ra usah mecucu, tresno ku ro kowe
G
Ra bakal tak madu..
Em
Bungah tenan rasane
Bm
Wong kang lagi gandrung..
C
Tak perjuangke
D
Tekan janur melengkung..
Reff :
G C
Kowe siji-sijine..
D G
Aku bangga karo kowe..

          Em                 Am

Gelem nompo opo anane..

               C                    D

Tresnoku ra bakal mletre..

           G           C

Kowe ojo sumelang..

               D              G

Tresnoku ra bakal ilang..

          Em            Am

Ibarat koyo kutoku jogja

        C         D    G

Kowe cen istimewa..

Musik : G..C..Am D G D

                   G

Mangan tempe rasane

                        C

Koyo mangan lawuh sate..

                    Am

Senajan sak anane..

D G D

Sing penting ro kowe..

                   G

Ngombe kembang tahu rasane

                C

Koyo ngombe susu..

                    Am                        D

Ra usah mecucu, tresno ku ro kowe

                  G

Ra bakal tak madu..

              Em

Bungah tenan rasane

                   Bm

Wong kang lagi gandrung..

C

Tak perjuangke

       D

Tekan janur melengkung..

Reff :

          G       C

Kowe siji-sijine..

               D           G

Aku bangga karo kowe..

          Em                 Am

Gelem nompo opo anane..

               C                    D

Tresnoku ra bakal mletre..

           G           C

Kowe ojo sumelang..

               D              G

Tresnoku ra bakal ilang..

          Em            Am

Ibarat koyo kutoku jogja

        C         D    G    D

Kowe cen istimewa..

          G       C

Kowe siji-sijine..

               D           G

Aku bangga karo kowe..

          Em                 Am

Gelem nompo opo anane..

               C                    D

Tresnoku ra bakal mletre..

           G           C

Kowe ojo sumelang..

               D              G

Tresnoku ra bakal ilang..

          Em            Am

Ibarat koyo kutoku jogja

        C         D    G

Kowe cen istimewa..

          Em            Am

Ibarat koyo kutoku jogja

        C         D    G

Kowe cen istimewa..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here