Chord Gitar Lagu Official Video Clip ” Denny Caknan ” SAMPEK TUWEK

Official Video Clip " Denny Caknan " SAMPEK TUWEK

Sigijateng Chord Gitar Lagu Official Video Clip ” Denny Caknan ” SAMPEK TUWEK

Intro: G D/F# Em D C D G

G
seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
nyanding sliramu..
D
sayang sliramu..

                Bm

wis tak angen-angen..
Em
kowe bakal dadi jodohku
Am
wis tak angen-angen..
D
kowe dadi pilihanku

Intro: D/F# G A D

G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
D
tak nggo sangu turuku

Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
D
awak’e dewe wis dadi siji..

Chorus:
G
sampek tuwek..
D/F# Em
kowe ra bakal tak culno
D C
masio wis ra wancine
D
sayang-sayangan neng kene

Bm
siji-sijine wong
Em
seng nggawe ayem’e ati
Am D
nggawe urepku.. seneng..
G D/F# Em
mesem saben bengi..

G D/F# Em
hu..wo…ooo..

             C

wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
D
kowe bakal dadi jodohku..

      G

oh.. seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
nyanding sliramu..
D
sayang sliramu..

         Bm

wis tak angen-angen..
Em
kowe bakal dadi jodohku
Am
wis tak angen-angen..
D
kowe dadi pilihanku

G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
D
tak nggo sangu turuku

Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
D
awak’e dewe wis dadi siji..

Chorus:
G
sampek tuwek..
D/F# Em
kowe ra bakal tak culno
D C
masio wis ra wancine
D
sayang-sayangan neng kene

Bm

siji-sijine wong
Em
seng nggawe ayem’e ati
Am D
nggawe urepku.. seneng..
G D
mesem saben bengi..

             G

sampek tuwek..
D/F# Em
kowe ra bakal tak culno
D C
masio wis ra wancine
D
sayang-sayangan neng kene

Bm
siji-sijine wong
Em
seng nggawe ayem’e ati
Am D
nggawe urepku.. seneng..
G Em
mesem saben bengi..

           Am             D

nggawe urepku.. woo..
G
mesem saben bengi..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here